Miłosz “Milo” Krawczyk, skaberen af ​​Blumil, har været i kørestol i flere år, men det har aldrig været en hindring at nyde livet fuldt ud: at rejse, sightseeing og værdsætte naturens skønhed. Da Milo var ung, var han i en bilulykke. Før denne ulykke havde han været meget aktiv - udøvede, rejste og opdagede verden. Hans uafhængighed, frihed og liv til fulde blev ikke påvirket af ulykken, han havde bare brug for andet udstyr.

Milo er kandidat fra Warszawas universitets ledelsesfakultet. I løbet af sin professionelle karriere var han engelsklærer, flyveleder og risikoanalytiker i et internationalt selskab. I de senere år har han fokuseret på Blumil-projektet - den tohjulede kørestol baseret på Segway / Ninebot og Airwheel-teknologi. Under hensyntagen til behovene hos over 600.000 handicappede i Polen og over 100 millioner kørestolsbrugere i udlandet. Arbejde med Blumil kræver tæt samarbejde med et team af designere og flere eksperter inden for forskellige områder.

Selv et så komplekst projekt er ikke nok for Milo, der startede handlingen " Turisme uden barrierer ", som sigter mod at opnå dette Sådan kommer du derhen De bedste turistattraktioner i Polen er tilgængelige for kørestole. For at gøre denne idé mere populær oprettede Milo fundamentet “Razempozdrowie”. Formålet med dette fundament er at støtte rehabiliteringsløsninger og at udvikle aktiviteterne for mennesker med handicap generelt. Han samarbejder også med Warszawa teknologiske universitet og Sportsskolen ved universitetet i Warszawa i videnskabelige projekter om handicappedes mobilitet og om de fysioterapeutiske egenskaber ved Blumil.


Blumil's Creator