Stræben efter frihed og uafhængighed var roden til ideen om at skabe Blumil. Blumils opfinder har brugt en kørestol i flere år, men der har aldrig været en hindring for at leve sit liv fuldt ud: rejser, sightseeing og nyder naturens skønhed. Dens uafhængighed var kun begrænset af det tunge og omfangsrige udstyr. At købe en terrængående kørestol syntes ikke at give meget mening - de kunne bruges til off-road ekspeditioner, men i virkeligheden var den tunge vægt og de enorme dimensioner af sådanne kørestole bare en anden hindring, ikke en løsning. Den eneste måde at komme videre på var at bruge teknologi og din egen oplevelse til at skabe et køretøj, der kan køre i ethvert terræn, er let at transportere og intuitivt at bruge. Gennembruddet var tilbagetrækningen fra firehjulskonceptet for to hjul. Denne konstruktion tillod store styrefunktioner og off-road bevægelser, men introducerede yderligere udfordringer med hensyn til stabilitet, rækkevidde og komfort.

Opfinderen af ​​Blumil var motiveret, fordi han let ville bevæge sig gennem skove, bjerge, strande og sne. Betagende landskaber og behovet for at opleve naturens naturlige skønhed var inspirationen til yderligere ændringer og forbedringer af Blumil. Nogle ændringer var nødvendige med hensyn til køretøjets højde og andelen af ​​hjul, men kerneudformningen forblev den samme: to hjul, lodret position og nem styring. Resultatet var den virkelige terrængående Blumil, designet til terræn som bakker, bjerge, sandede, mudrede eller stenede overflader.

off road wheelchair

Det blev snart klart, at Blumil ikke kun var en off-road løsning til off-road, men også for bymiljøet. Byer var meget mere tilgængelige end terræn for kørestolsbrugere, men det krævede stadig en masse ruteplanlægning at komme rundt i byen for at undgå forhindringer og ujævne overflader. Takket være Blumil blev adgang til steder, der tidligere var udfordrende, mulig og glad. Så snart den første Blumil-prototype var teknisk klar, og udseendet var tilfredsstillende ... pludselig var det ikke længere nok. Blumil gjorde det muligt at bevæge sig rundt i byen uanset vejret, håndtere bakker og kantsten og nyde skove, bjerge og strande. Men Blumils skaber ønskede ikke at begrænse sit tilbud til kun en model og indså, at hans kunders behov var forskellige. Han udviklede et nyt lyskoncept, der er let at transportereKøretøj, der fungerer godt i byer: gader, fortove og parkbaner og off-road: bjerge, strande og skove. Denne model var meget kompakt og let at folde, så en mellemstor vogn kunne transportere den. Det var bare ikke godt nok, da andre behov og drømme skulle imødekommes. Større rækkevidde. Lettere konstruktion. Typisk kommunalt køretøj. Køretøj til ekstreme off-road eventyr. Køretøj til børn, der udvikler sig sammen med dem. Et køretøj til folk, der har brug for hjælp.

types of wheelchairs


Faktisk er Blumil-historien kun lige begyndt ...